Overnachten kan bij Hotel Malpertuus op slechts 2 km van het concertgebouw!

Hotel Malpertuus werd in 1966 opgestart door Yvo Molenaers toen hij stopte met zijn succesvolle wielerloopbaan. Vandaag staat Hotel Malpertuus nog steeds garant voor een gastvrij hotel met 29 luxe-kamers waar zowel toeristen en zakenmensen zich thuis voelen. Naast het hotel biedt de familie Molenaers ook de mogelijkheid om te dineren in het sfeervolle restaurant. Heerlijke, kwalitatieve gerechten met een vriendelijke service in een gezellig kader. Restaurant Melograno volgt de laatste trends en bezorgt al zijn gasten een onvergetelijk culinair moment.

Ontdek de gezellige, familiale sfeer in hotel Malpertuus: http://www.malpertuus.be/

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *